kwaliteit keuken?

, valentijn
29-11-2016, 6:28 uur

Goedendag,

wij hebben een nieuwe keuken nodig en hebben in een zeer korte tijd diverse keukenwinkels bezocht nu hadden wij een budget van rond de 10.000 euro.

hier willen wij een U keuken voor hebben (3,50x2,98x3,50) daarin willen wij een greeploze mat witte keuken en met composiet blad een aantal lade kasten erin en 2 hoge kasten voor de stoomoven en magnatron. voor de rest zit er een inductieplaat, vaatwasser, Qooker, koelkast en afzuiginstalatie in. En dan het liefst zouden wij nog een lage plint willen hebben met de hogere en bredere versie kastjes.

Nu hebben wij nog 2 zaken over waar zei voor iets meer dan deze prijs dicht in de buurt komen, Bij de Grando worden de apparaten van Atag geleverd en zit er geen Quooker in en inplaats van een le mans kast een halve maan kast in maar wel de verlaagde plint met hogere en bredere kasten.

en bij de Keukenconcurent zit alles van siemens erin wel een Quooker en le mans kast maar geen lage plint en hoge brede kasten.

Nu komt de vraag... wat is het verschil tussen deze twee zaken in kwaliteit en zit hier veel kwaliteits verschil in bijvoorbeeld de lades?

met vriendelijke groet.

reageer op dit bericht in het forumstuur een privé-bericht naar valentijn
terug

Reageer


Het bericht waarop je wilt reageren:Onderwerp (verplicht, typ het onderwerp van je reactie in):


Bericht (verplicht, maximaal 5000 tekens):


Naam (verplicht):


E-mail (als je dit invult kunnen mensen rechtstreeks op je reageren, maar je e-mailadres komt niet op de site te staan):


Laat het mij via email weten, als er een reactie wordt gepost bij dit onderwerp.
Laat het mij altijd via email weten, als er in dit forum geschreven wordt.
Ik ontvang graag aanbiedingen en nieuws over eigen huizen, plaats mij op de mailinglijst van het Eigenhuisforum

  


terug